[kkstarratings]Provider Ben is aanbieder van smartphones, smartphone abonnementen en Sim Only abonnementen en is onderdeel van het grote T-Mobile Nederland. Met een abonnement bij Ben kun je bellen en gebeld worden in meer dan 180 landen wereldwijd! Bij deze provider hoef je niet perse een nieuwe smartphone bij je abonnement te nemen maar dit kan wel als je dit wilt. Zo kun je het zo goedkoop houden als je zelf wilt! Meer weten over deze provider? Lees hieronder meer of bekijk hier de website van Ben!

 

Waarom Ben?

ben-smartphone-sim-only-abonnementen-vergelijkenAl vanaf 1999 is Ben actief op de markt van mobiele telefonie, toen als mobiel netwerk en nu als provider van smartphone en Sim Only abonnementen. Daarom is Ben een bekende naam binnen de telecommarkt! Op de website kun je eenvoudig abonnementen, smartphones en Sim Only abonnementen vergelijken en afsluiten. Via de website vind je eenvoudig de nieuwste smartphones, het snelste internet en de goedkoopste Sim Only’s! Het is maar net wat jij wilt! Ook een voordelig abonnement afsluiten? Bekijk dan hier de website van Ben!

 

Smartphone met abonnement van Ben

Via de website vind je eenvoudig een nieuwe smartphone met een voordelig abonnement voor 1 of 2 jaar. Veel smartphones zijn op voorraad en daarom direct leverbaar. De meeste abonnementen lopen 24 maanden en beschikken over minimaal 500 of 1000 MB internet. Daarnaast kun soms je nog kiezen  uit diverse extra bundels om jouw minuten of MB’s uit te breiden. Tevens heeft Ben altijd 3 extra voordelige acties per maand! Ook op zoek naar een smartphone met een voordelig abonnement? Check dan hier de website!

 

Sim Only abonnementen Ben

Op zoek naar een voordelig Sim Only abonnement? Bij Ben profiteer je altijd van het betrouwbare T-Mobile netwerk en van gratis nummerbehoud! Tevens heb je altijd inzicht in jouw verbruik met de Ben App en je hebt altijd supersnel internet via 3G of 4G! Kies nu uit een maandelijks opzegbaar abonnement of uit een tweejarig abonnement, voeg de door jouw gewenste minuten en MB’s toe en bestel eenvoudig jouw Sim Only! Kom je later een betere deal tegen? Geen probleem, je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Stel hier jouw Sim Only samen en check de voordelige prijs!

ben-smartphones

 

Ervaringen / Reviews Ben

Hebt u ervaring met de service, prijzen en abonnementen van Ben? Laat deze dan hieronder achter! Hiermee helpt u andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe goedkope smartphone deal! Benieuwd wat andere over Ben zeggen? Check dan onderstaande reviews!

[WPCR_INSERT]