Miky GSM Topdeals is aanbieder van voordelige smartphone abonnementen en Sim Only abonnementen. Deze abonnementen levert het in samenwerking met diverse providers. Op dit moment biedt Miky voordelige deals van T-Mobile, Ben en Tele2. Op de website van Miky kunt u eenvoudig een abonnement zoeken dat bij u past. En Miky heeft voor u geregeld dat u een aantrekkelijke korting ontvangt. Aangezien Miky GSM Topdeals in het groot inkoopt ontvangt u dus extra veel voordeel! Direct vergelijken? Of direct de deals van dit moment bekijken? Check dan de website van Miky!

 

Waarom Miky GSM Topdeals?

Bij Miky weet u zeker dat u de keuze heeft uit de beste GSM Deals van dit moment. Sinds de oprichting van Miky in 2007 (voorheen GSM Topdeal) hebben al bijna 250.000 klanten gebruik gemaakt van de scherpe GSM Deals die Miky biedt. En nog steeds groeit Miky GSM Topdeals met honderden klanten per dag. Waarom? Dit komt omdat steeds meer mensen realiseren dat Miky zeer hoge kortingen regelt. En daarnaast kan Miky ook onbeperkt internet aanbieden op het betrouwbare netwerk van T-Mobile. Wat erg prettig is aangezien we steeds meer MB’s verbruiken! Ook profiteren van een voordelig smartphone abonnement? Ga dan ook naar de website van Miky!

Website MIky GSM Topdeals
Website MIky GSM Topdeals

 

Smartphone met Abonnement

Via de website van Miky kunt u gemakkelijk een smartphone abonnement vinden dat bij u wensen past. Momenteel kunt u kiezen uit abonnementen van T-Mobile, Ben of Tele2. Hierbij is het mogelijk om een abonnement met of zonder smartphone af te sluiten. En weet uw wat het grootste voordeel is? Op elk abonnement wordt een aantrekkelijke korting gegeven!

Tijdens het vergelijken van abonnementen kunt u overigens eenvoudig criteria selecteren die voor u van belang zijn. Zo hebt u snel uw perfecte abonnement gevonden. De meeste abonnementen sluit u voor een looptijd van 24 maanden af. Maar het is ook mogelijk om een eenjarig abonnement af te sluiten. Naast de looptijd kunt u ook vergelijken op basis van het aantal MB’s, het aantal bel & sms minuten en eventuele extra voordeelbundels. Ook op zoek naar een smartphone met een voordeling abonnement? Vergelijk dan alle abonnementen op deze pagina!

 

Sim Only Abonnement

Hebt u nog een goede telefoon? Of wilt u los een toestel kopen? Kies dan voor een Sim Only abonnement op de website van Miky GSM Topdeals! Dit abonnement biedt u namelijk wel een aantal MB’s en minuten, maar geen smartphone. Hierdoor betaalt u maandelijks een stuk minder aan uw provider. Momenteel kunt u bij Miky Sim Only abonnementen vergelijken van T-Mobile, Tele2 of Ben. En naast de standaard abonnement biedt Miky nog enkele aantrekkelijke aanbiedingen. Hierbij kunt u denken aan onbeperkt WhatsAppen zonder extra kosten. Zelfs buiten uw bundel! En komt u later een betere deal tegen? Geen probleem! Bij Miky hebt u namelijk altijd 14 dagen bedenktijd! Vergelijk hier de voordeligste Sim Only abonnementen van dit moment!

 

Klantenservice Miky GSM Topdeals

Op de website van Miky GSM Topdeals zijn niet alleen de abonnementen en Sim Only deals goed geregeld. Bij Miky kunt u namelijk ook uitgaan van een prima klantenservice. Hebt u een probleem of een vraag? Via de website kunt u eenvoudig contact zoeken met de klantenservice. Daarnaast zijn er meerdere manieren waarop u contact kunt zoeken. Wat dacht u van Twitteren, Chatten of even snel bellen? Op de website zelf is overigens ook veel informatie te vinden. Daarnaast biedt de website en erg uitgebreide veel gestelde vragen sectie (F.A.Q.). Hier kunt u antwoorden vinden op honderden veel gestelde vragen!

 

Miky Energie Deals

Bent u tevreden over uw abonnement en de aantrekkelijke kortingen die Miky u biedt? Dan is er goed nieuws voor u! Miky biedt namelijk regelmatig ook scherpe energie aanbiedingen aan! Net als bij de smartphone abonnementen profiteert u hierbij van aantrekkelijke en hoge kortingen. Zo bespaart u dus niet alleen op uw smartphone kosten. Maar ook op de kosten voor stroom en gas! Vul ook uw verbruiksgegevens in en check aanbiedingen op maat. Geef aan in welke mate duurzaamheid voor u belangrijk is en het soort contract en Miky laat u direct diverse aantrekkelijke deals zien. Meer weten over de energie aanbiedingen die Miky aanbiedt? Check de website hier!

Update: Tijdelijk biedt Miky geen energiedeals meer aan. Toch besparen op uw energiekosten? Gebruik dan de energievergelijker op onze partnerwebsite GoedkopeEnergieenGas.nl!

 

Nieuw: 4G Internet van T-mobile

Via Miky kunt u ook profiteren van super snel 4G internet. 4G is de nieuwste mobiele internetverbinding en garandeert u altijd een snelle verbinding. Sinds 2013 wordt deze nieuwe internetverbinding al door diverse providers aangeboden. Waarom? Bij een 3G internetverbinding kan u nog weleens last hebben van een lange laadtijd of problemen met het bereik. Het 4G-netwerk van Miky en T-Mobile is een stuk stabieler en betrouwbaarder. Dit ziet men voornamelijk terug in de laadtijd van apps en internetpagina’s. Deze ligt namelijk een stuk lager. Uit recent onderzoek blijkt zelfs dat T-Mobile het best geteste netwerk van Nederland heeft! Nog een goede reden om voor Miky GSM Topdeals en T-Mobile te kiezen!

Miky GSM Topdeals met T-Mobile 4G Internet

 

Ervaringen / Reviews Miky GSM Topdeals

Hebt u ervaring met de service en deals van Miky GSM Topdeals? Laat deze dan hieronder achter! Hiermee helpt u andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe goedkope smartphone deal! Benieuwd wat andere over Miky zeggen? Check dan onderstaande reviews!

[WPCR_INSERT]