Bij Robin Mobile profiteert u altijd van onbeperkt mobiel bellen en SMS’en naar alle vaste en mobiele nummers. Zowel in Nederland als in alle andere EU-landen. Hierdoor betaalt u dus nooit meer dan het vaste bedrag per maand dat reeds in besproken. U kunt dus niet uit uw bundel gaan! Hiermee wil Robin Mobile consumenten helpen bij de onvrede die vaak bestaat bij huidige mobiele aanbieders. Die klanten slecht behandelen en extreem hoge tarieven in rekening brengen bij het overschrijven van de standaard bundel. Benieuwd wat u gaat betalen? Bereken het op de website!

 

Het ontstaan van Robin Mobile

Robin Mobile doet al weer een tijdje mee binnen de Nederlandse telecommarkt. Het begon allemaal in juni 2012 met de onvrede die Wilfred Rottier opmerkte onder consumenten. Consumenten die voortdurend te veel betaalde door het overschrijden van hun bundel. Of consumenten die vast zaten aan niet goed passende contracten. Rottier merkte dat er iets niet klopte, en dat er dingen binnen de markt moesten veranderen. Om deze reden richtte Rottier in 2013 Robin Mobile op. De eerste mobiele provider met een echt onbeperkt product. In samenwerking met het sterke netwerk van KPN durfde Rottier dit wel aan.

Nu jaren later profiteren duizenden Nederlanders van de voordelen van Robin Mobile. Van echt onbeperkt gebruik en van echte vrijheid. Geen lange contracten, en geen krappe bundels. Gewoon onbeperkt bellen, SMS’en en internetten. Voor één vaste lage prijs per maand.

 

Robin Mobile Onbeperkte Bundels

 

Waarom kiezen voor Robin Mobile?

De naam Robin Mobile is eigenlijk een knipoog naar Robin Hood. Iemand die mensen helpt en vecht tegen de slechte gevestigde orde. Iemand die denkt; ”Weg met niet transparante en oneerlijke contracten”. Robin Mobile is de eerste aanbieder die verandering in de markt brengt door echt onbeperkt MB’s, SMS’jes en minuten aan te bieden in Nederland en de EU. Die kan al vanaf een vast laag bedrag van slechts €19,95 per maand! En naast dit alles profiteert u van nog veel meer voordelen. Wij sommen de belangrijkste voor u hieronder op.

 

Website Robin Mobile
Website Robin Mobile

 

Robin Mobile is erg voordelig

Niet alleen de abonnementen van Robin Mobile zijn erg voordelig. Zo kunt u bij Robin Mobile altijd profiteren van de gratis overstapservice. Daarnaast betaalt u niets extra’s voor nummerbehoud. En of dat nog niet genoeg is ontvangt u ook nog eens elke maand 100 minuten of SMS’jes gratis om vanuit Nederland naar 45 landen te bellen of SMS’en. Naast dit alles betaalt u ook geen aansluitkosten en slechts €9,95 (eenmalig) voor uw SIM kaart. Benieuwd wat u gaat betalen? Bereken het op de website van Robin Mobile!

 

Robin Mobile is altijd eerlijk

Bij Robin Mobile hebt u nooit meer het probleem dat u buiten uw bundel gaat. Hierdoor betaalt u dus ook nooit veel te veel. Wel zo eerlijk! Geen kleine letters en geen lange contracten. Bij Robin Mobile kunt u namelijk maandelijks opzeggen. Hierdoor bent u voordelig uit en altijd flexibel. Momenteel is Robin Mobile de enige provider met een echt onbeperkt product in Nederland. Bij Robin Mobile hebt u tevens ook niet te maken met een vervelende kredietcheck. Wel zo prettig.

 

Altijd betrouwbaar en goede kwaliteit

Naast deze voordelen profiteert u bij Robin Mobile ook van een prima kwaliteit. Zo heb u altijd een prima dekking via het betrouwbare KPN netwerk. Hierbij kunt u zelf kiezen voor het gebruik ban 3G of 4G. Daarnaast biedt Robin Mobile een handig app waarmee u uw verbruik en kosten checkt. Deze app is gratis beschikbaar voor iOs (Apple), Android, Windows en BlackBerry. Wat ook handig is dat u bij Robin Mobile maandelijks van product kunt wisselen. Hierdoor hebt u altijd maximale vrijheid. Dus, stop de verrassingen en ga nooit meer buiten uw bundel! Kies voor Robin Mobile!

 

Beste Sim Only Abonnement

Dat Robin Mobile goed scoort blijkt uit meerdere tests. Bijvoorbeeld uit de mobiele abonnementen vergelijken van de Consumentenbond. Hierin behaalde de producten van Robin Mobile de 1e en 2e positie in april 2017. Een goede positie voor een perfect product! Robin Mobile wordt vooral geroemd om zijn eerlijke prijzen, transparantie en sublieme klantenservice. En daar is het harstikke trots op! Ook profiteren van alle deze voordelen en het beste Sim Only abonnement? Stap dan vandaag nog gratis over!

 

Abonnementen Robin Mobile

Bent u ook overtuigt van alle voordelen? Stap dan vandaag nog over! Momenteel kunt u bij Robin Mobile kiezen uit vier verschillende abonnementen. Te weten; Robin Junior, Gewoon Snel, Super Snel 4G en Pijl Snel 4G. Het voordeligste abonnement is €19,95 per maand en het duurste €39,95 per maand. De belangrijkste verschillen hierbij? De internetsnelheid! Check in onderstaande tabel de belangrijkste verschillen.

Robin JuniorGewoon SnelSuper Snel 4GPijl Snel 4G
Onbeperkt bellenOnbeperkt bellenOnbeperkt bellenOnbeperkt bellen
Onbeperkt SMS'enOnbeperkt SMS'enOnbeperkt SMS'enOnbeperkt SMS'en
Onbeperkte MB'sOnbeperkte MB'sOnbeperkte MB'sOnbeperkte MB's
KPN 3G InternetKPN 3G InternetKPN 4G InternetKPN 4G Internet
Datasnelheid 2,0 MbpsDatasnelheid 4,0 MbpsDatasnelheid 15,0 MbpsDatasnelheid 25,0 Mbps
Nu €19,95 per maandNu €29,95 per maandNu €34,95 per maandNu €39,95 per maand
Abonnement bekijken!Abonnement bekijken!Abonnement bekijken!Abonnement bekijken!

 

 

WhatsApp abonnement

Maakt u niet veel gebruik van het internet op uw telefoon? Maar gebruikt u wel WhatsApp? Dan kunt u ook kiezen voor een speciaal WhatsApp abonnement. Hiermee ontvangt u onbeperkt SMS’en, minuten en WhatsAppen voor slechts €14,95 per maand. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van Twitter, iMessage en Instant Messaging. Dit abonnement is ook ideaal voor kinderen of ouderen. Check ook uw voordeel. Voordeliger als dit wordt het namelijk niet!

 

Overstappen naar Robin Mobile

Loopt uw abonnement binnen nu en vier maanden af? Regel dan alvast gratis uw overstap! Zonder aansluitkosten, met gratis nummerbehoud! U meldt zich eenvoudig en snel aan, en Robin regelt uw overstap. Zo eenvoudig kan het zijn!

Is uw abonnement al verlopen? Dan kunt u direct overstappen! Na uw aanmelding ontvangt u binnen 2 werkdagen uw nieuwe SIM kaart. Met deze SIM kunt u uw nummerbehoud activeren. In de tussentijd zegt Robin Mobile het contract met uw huidige provider op. U ontvangt vervolgens automatisch bericht wanneer de overstap gereed is en wanneer u uw nieuwe SIM kaart kunt gebruiken. Op dat moment gaat pas uw nieuwe abonnement in. U zit dus nooit met dubbele kosten!

 

Robin Mobile Zakelijk

Ook als ondernemers kunt u profiteren van de voordelen van Robin. Momenteel kunt u kiezen voor een Klein Zakelijk, Zakelijk of Zakelijk 4G abonnement. Hierbij zit het verschil hem vooral in het feit of u 3G of 4G krijgt en hiermee ook uw datasnelheid. Met Robin Zakelijk hebt kunt u momenteel al onbeperkt bellen, SMS’en en internetten vanaf €24,95. Daarnaast profiteert u ook van alle buitenland voordelen, nummerbehoud en een maandelijks aanpasbaar product.

 

Ervaringen / Reviews Robin Mobile

Hebt u ervaring met de service en abonnementen van Robin Mobile? Laat deze dan hieronder achter! Hiermee helpt u andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe mobiele provider! Benieuwd wat andere over Robin Mobile zeggen? Check dan onderstaande reviews!

[WPCR_INSERT]