[kkstarratings]Met meer dan 5 miljoen klanten is T-Mobile Nederland één van de grootste providers voor consumenten en zakelijke gebruikers. Via de shop op de website van T-Mobile sluit je eenvoudig een voordelige smartphone abonnement, prepaid abonnement of Sim Only abonnement af. T-Mobile Netherlands BV is onderdeel van het grote Deutsche Telekom AG, een van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld. Meer weten? Lees hieronder meer of bekijk hier de website van T-Mobile!

 

Waarom T-Mobile?

Via T-Mobile profiteer je van veel voordelen. Bijvoorbeeld gratis nummerbehoud, gratis toegang tot 4G en voordelige bundels en verlengacties. Tevens kun je profiteren van T-Mobile 4GMAX, dit is sneller en stabiel internet zonder extra internetkosten. Binnen Nederland beschikt T-Mobile over een zeer goed netwerk, waardoor een supersnelle internetverbinding mogelijk is. Met 4GMAX profiteer je onder andere van;

  • Een maximale internetsnelheid tot 120 Mbps.
  • Een zeer stabiel netwerk.
  • Geen onverwachte kosten voor internetgebruik.
  • Een maximale internetbundel van wel 10GB!

 

4GMAX van T-Mobile

Met 4GMAX profiteer je dus van het snelste internet en een zeer stabiele dekking binnen Nederland. Om te kunnen profiteren van 4GMAX heb je wel een smartphone nodig die de hogere internetsnelheden kan behalen. Wil je weten waar 4G van T-Mobile beschikbaar is? Doe dan de postcodecheck op de website. Meer weten over 4GMAX? Lees hier alles op de website van T-Mobile.

 

Abonnementen met telefoon

Ben je op zoek naar een voordelig abonnement met telefoon? In de shop vind je de nieuwste en beste smartphones met een voordelig abonnement. Ook vind je hier speciale upgrade pakketten. Je kan onder andere kiezen uit het Muziek pakket, iPhone pakket of het Europa pakket. Hiermee profiteer je van extra voordelen, opties en onbezorgd online zijn in heel Europa. Meer weten? Bekijk hier de shop en vergelijk de nieuwste smartphones!

 

Sim Only abonnementen T-Mobile

Stel in de shop van T-Mobile eenvoudig zelf jouw Sim Only abonnement samen! Met een Sim Only abonnement kun je onbeperkt sms’en, whatsappen en posten. Je bent altijd online en kunt flexibel MB’s bijkopen. Je kan tevens ook kiezen voor een Sim Only zonder internet, hiermee betaal je per seconde dat je belt, wel zo eerlijk. Ook een voordelige Sim Only samenstellen? Bekijk hier de website van T-mobile!

iPhone 6 bij T-Mobile

Ervaringen / Reviews T-Mobile

Hebt u ervaring met de service, prijzen en abonnementen van T-Mobile? Laat deze dan hieronder achter! Hiermee helpt u andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe goedkope smartphone deal! Benieuwd wat andere over T-Mobile zeggen? Check dan onderstaande reviews!

[WPCR_INSERT]