[kkstarratings]Telfort is dé Nederlandse voordeelaanbieder voor mobiele telefonie, internet, interactieve televisie en vast bellen. Bij provider Telfort kun je terecht voor de best smartphone abonnementen en de voordeligste Sim Only abonnementen. Hiernaast biedt de provider onder andere ook voordelige Alles-in-1 pakketten, Combivoordeel, Prepaid beltegoed en Glasvezel internet. Telfort is opgericht in 1997 en is een dochterbedrijf van KPN. Lees hieronder meer of bekijk hier de website van Telfort!

 

Waarom Telfort?

Telfort is al jaren een van de bekende voorspelers binnen de markt voor mobiele telefonie en internet. Zowel consumenten als zakelijke gebruikers kunnen hier terecht voor de beste deals. Bij provider Telfort kun je zelf kiezen of je liever een abonnement afsluit met een smartphone, of dat je alleen een Sim Only afsluit. Wanneer u klant bent dan maakt u gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Sinds begin 2014 is het tevens mogelijk om gebruik te maken van het 4G-netwerk, dit doe je door de bundel InternetVersneller 4G af te sluiten. Deze bundel voor supersnel internet kost slechts €5,00 per maand en kun je elke maand weer uitschakelen. Bekijk hier de website van provider Telfort!

 

Abonnementen Telfort

Wanneer je een abonnement afsluit start je altijd met een Telfort Basis pakket. Dit pakket kun je vervolgens eenvoudig aanvullen met diverse extra bundels die jij nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bel-, sms-, of databundel. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent en dat je alleen betaald voor wat je nodig hebt. In de shop kun je terecht voor de nieuwste modellen van onder andere Samsung, Apple, LG en HTC! Hiernaast vind je diverse oudere toestellen en smartphones die zeer voordelig geprijsd zijn. Bekijk de beste en voordeligste smartphone abonnementen op de website van Telfort!

Voordelen mobiel abonnement

  • Vandaag besteld is morgen in huis!
  • Elke maand dezelfde vaste lage prijs.
  • Betrouwbaar netwerk van KPN.

Abonnement Telfort

 

Sim Only abonnementen Telfort

Bij provider Telfort sluit je ook eenvoudig een voordelig Sim Only abonnement af. Hierbij profiteer je van gratis nummerbehoud, het betrouwbare KPN-netwerk en na 10 minuten kun je gratis bellen! Je kunt via de website eenvoudig zelf jouw Sim Only samenstellen door het aangeven van de gewenste contractduur, belminuten en MB’s per maand. Hiernaast kun je kiezen voor een extra bundel zoals onbeperkt sms’en of de 4G InternetVersneller. De provider biedt vaak ook diverse voordelige standaard Sim Only’s die extra voordelig geprijsd zijn! Bekijk hieronder de standaard Sim Only abonnement of stel hier jouw Sim Only samen op de website van Telfort!

Voordelen Sim Only abonnement

  • Gratis nummerbehoud.
  • Na 10 minuten bel je gratis!
  • Eenvoudig zelf samenstellen.
  • Betrouwbare KPN netwerk.

 

Telfort Internet en Bellen

Bij Telfort profiteer je ook van de voordeligste Internet & Bellen pakketten voor thuis. Telfort beloont namelijk klanten die een mobiel abonnement met een Internet & Interactieve TV abonnement combineren met extra voordeel. Profiteer nu van een voordelig Alles-in-1 pakket met een gratis monteur of een van de andere voordelige pakketten met Internet, Bellen en (Interactieve) TV! Meer weten? Bekijk dan hier de website van Telfort!

Alles-in-1 Telfort

 

Ervaringen / Reviews Telfort

Hebt u ervaring met de service, prijzen en abonnementen van Telfort? Laat deze dan hieronder achter! Hiermee helpt u andere consumenten tijdens het vinden van een nieuwe goedkope smartphone deal! Benieuwd wat andere over Telfort zeggen? Check dan onderstaande reviews!

[WPCR_INSERT]