Wanneer u nu kiest voor een Sim Only abonnement van Vodafone dan kunt u profiteren van extra veel voordeel! Zeker als klant van Ziggo. Hebt u ook digitale TV en internet (min 30 Mbit/s) van Ziggo? Dan profiteert u van €5,- extra korting per maand (op Red abonnementen) en dubbele data. Daarnaast ontvangt u ook nog eens een extra TV-pakket en het veilig online pakket helemaal gratis. Direct uw Sim Only abonnement in de shop van Vodafone samenstellen? Klik dan op deze link!

Tip: Bent u nog geen Ziggo klant? Lees hier dan meer over het Ziggo Alles-in-1 Pakket!

 

€5,- Korting + Dubbele Data bij Vodafone + Ziggo

 

Dubbele data bij combineren Vodafone Red en Ziggo!

Als klant van Ziggo profiteert u bij Vodafone van dubbele data. Wanneer u dus kiest voor een Sim Only met 500 MB, dan ontvangt u een databundel van 1 GB. Kiest u voor 1 GB data? Dan ontvangt u 2 GB data van Vodafone! Etc. Daarnaast ontvangt u bij Vodafone altijd minimaal 150 belminuten bij uw Sim Only abonnement. En vanaf het Red abonnement belt u altijd onbeperkt. Check onderstaande tabel voor alle abonnementen die Vodafone momenteel hanteert. Direct uw abonnement samenstellen? Bezoek dan de Vodafone Shop via deze link!

AbonnementMinutenInternetbundelZiggo klantenPrijs (2 Jaar)Ziggo klanten
Start S1500 MB0 MB€8,00€8,00
Start M150500 MB1 GB€11,00€11,00
Start L1501 GB2 GB€15,00€15,00
Start XL1502 GB4 GB€20,00€20,00
Red EssentialOnbeperkt3 GB6 GB€26,00€21,00
RedOnbeperkt10 GB20 GB€30,00€25,00
Red SuperOnbeperkt20 GB40 GB€36,00€31,00

 

Internetbundel en beltegoed te gebruiken in de EU

Gaat u binnenkort op vakantie? Geen stress met Sim Only van Vodafone. U kunt uw internetbundel en beltegoed namelijk niet alleen in Nederland gebruiken, maar in de hele EU! Even de route op uw vakantieadres checken? Dat kan gewoon met Google Maps! Even kijken of dat belangrijke mailtje al binnen is? Ook dat is geen probleem! Of even snel bellen met de kinderen? Het kan allemaal met het Sim Only abonnement van Vodafone!

Tijdens uw verblijf in het buitenland wordt u wel geacht rekening te houden met onder andere de Fair Use Policy. Dit houdt in dat u geen misbruik maakt van uw mogelijkheden in het buitenland. Als Ziggo klant kunt u overigens ook een deel van uw extra internettegoed in de EU gebruiken. Dit is mogelijk bij alle Red (10 GB bundel) en Red Super (20 GB) abonnementen. Op de website van Vodafone kunt u meer informatie vinden over de spelregels en Fair Use voorwaarden.

 

Sim Only 4G Internet

Als klant van Vodafone profiteert u altijd van het supersnelle Vodafone 4G netwerk. Dit betekent dat u altijd supersnel internet heeft. Hierdoor kunt u gemakkelijk grote bestanden downloaden of onderweg muziek of films streamen. Kies ook voor de modernste technologie en bereik snelheden die veel hoger liggen dan het standaard 3G netwerk. En als klant van Vodafone profiteert u in 55 verschillenden steden ook nog eens van 4G+. Dit is een extra snelle verbinding met snelheden tot wel 225 Mbps! Dit is zo snel, dat je geen verschil meer merkt met internet via de vaste kabel.

Tip: Wilt u ook optimaal profiteren van dit supersnelle internet? Kies dan nu voor een Red abonnement van Vodafone. Dan ontvangt u namelijk de eerste 3 maanden onbeperkt data! Zonder extra kosten.

 

Looptijd Sim Only Abonnement Vodafone

Wanneer u kiest voor Vodafone Sim Only dan kunt u kiezen voor een looptijd van 1 of 2 jaar. Met beide contracten profiteert u van de actie met €5,- Korting + Dubbele Data bij Vodafone + Ziggo. Daarnaast profiteert u bij het tweejarige abonnement ook nog eens van €1,- extra korting per maand. Een leuk extraatje wanneer u toch zeker weet dat u goed zit bij Vodafone!

 

Waarom kiezen voor Ziggo Alles-in-1?

[kkstarratings]Als klant van Ziggo ontvangt u nu €5,- extra korting bij Vodafone en dubbele data. Een mooie aanbieding exclusief voor Ziggo klanten met digitale TV en 30 Mbit/s internet. Maar kiezen voor Alles-in-1 van Ziggo kent nog veel meer voordelen. Zo ontvangt u nu de eerste 6 maanden extra korting op uw abonnement. Zo betaalt u voor het Start pakket de eerste 6 maanden geen €47,50 per maand maar slechts €34,95. Maar Ziggo kent nog veel meer voordelen. Hierbij kunt u onder andere denken aan de volgende voordelen;

 • Ziggo Alles-in-1 is eenvoudig te installeren met de installatiegarantie (Connect & Play).
 • Door Tweakers al 7x uitgeroepen tot beste internetprovider.
 • Neem gratis uw telefoonnummer mee naar Ziggo.
 • Bekijk gratis de beste duels via Ziggo Sport.
 • Met de Overstapservice neemt Ziggo u al het werk uit handen.
 • Meer dan 70 tv-zenders waarvan meer dan 25 in HD-kwaliteit.
 • Profiteer van vele extra’s zoals WiFiSports, internetbeveiliging en online tv-kijken met Ziggo Go.
 • Ontvang €5,- extra korting + dubbele data op Red abonnementen van Vodafone!

Meer weten over Ziggo Alles-in-1? Check dan de website van Ziggo!

 

Vodafone Shop

Via de online shop van Vodafone stelt u nu eenvoudig uw Sim Only abonnement samen. Dit is heel eenvoudig en kan in slechts enkele minuten. Het werkt als volgt;

 • Klik op deze link om naar de Vodafone website te gaan.
 • Kies uw looptijd; 1 of 2 jaar.
 • Geef aan of u Ziggo klant bent. Vul ‘’Ja’’ in om te profiteren van €5,- extra korting bij Red abonnementen en dubbele data.
 • Kies het door u gewenste abonnement en ga verder door te klikken op ‘’Naar winkelwagen’’.
 • Controleer uw bestelling. Alles in orde? Klik dan op ‘’Verder met bestellen’’.
 • Voer diverse persoonlijke gegevens in om uw aanmelding af te ronden.
 • Geef aan of u uw nummer wilt behouden en klik door om naar de overzichtspagina te gaan.
 • Controleer nog eenmaal of bestelling en stuur deze in wanneer alles klopt.
 • Uw aanmelding is afgerond en u ontvangt een bevestiging via e-mail.

Wanneer na controle blijkt dat u daadwerkelijk klant bent bij Ziggo dan ontvangt u €5,- extra korting bij Red abonnementen en dubbele data. Bij vragen of problemen kunt u ook altijd een live chat starten op de website van Vodafone.