Marshall, bekend van onder andere de productie van versterkers en koptelefoons, heeft zijn eerste smartphone uitgebracht. De smartphone draait op het besturingssysteem Android en is gemaakt speciaal voor muziekliefhebbers. De telefoon, genaamd London, is te koop voor omgerekend ongeveer €540,00. Het toestel wordt vanaf 21 augustus 2015 naar de eerst kopers verstuurd.

 

De Marshall London

De Marshall London is voorzien van een snelle Snapdragon 400-chip met een geluidskaart van Wolfson, die volgens Marshall voor een stuk betere muziekbeleving zorgt. Daarnaast is er aan de bovenkant van het toestel een knop te vinden waarmee gebruikers direct de muziek-app kunnen openen. Met het goudkleurige scrollwiel aan de zijkant kunnen gebruikers eenvoudig het volume aanpassen. Het volume wordt daarnaast beïnvloed door een equalizer van Marshall. Aan de voorkant zijn twee speakers te vinden.

 

Specificaties Marshall London

Hiernaast is de Marshall London voorzien van een 4,7 inch-scherm met een hd-resolutie van 720p, 2 GB RAM, 16 GB opslagruimte en een 2500 mAh-accu. Tevens biedt het toestel ruimte voor een micro-sd-kaart. Wel zo handig voor de vele GB’s aan muziek.

 

Koptelefoon meegeleverd

Marshall levert ook in-ear-oordopjes bij de London, die in één van de twee koptelefooningangen van de smartphone kan worden gestoken.