Het beste sim only abonnement op dit moment is verkrijgbaar bij Simyo. Bij Simyo is het mogelijk te kiezen voor een 3G internet of 4G internet.

Simyo heeft de beste sim only abonnementen

Simyo heeft op dit moment de beste sim only abonnement. Deze provider maakt gebruik van het netwerk van KPN waardoor je de beste dekking op dit moment hebt. Naast de beste dekking heeft Simyo ook een professionele klantenservice. Dit in combinatie met maandelijks opzegbare abonnementen zorgt er voor dat Simyo de beste sim only abonnementen heeft op dit moment.

Smartphone met los sim only abonnement

Steeds meer providers laten de prijzen van een smartphone zien bij het abonnement. Vroeger had een consument drie mogelijkheden bij een nieuwe smartphone. De eerste optie was het afbetalen van de smartphone bij de provider doormiddel van een groter abonnement. Hierdoor waren de maandelijkse kosten vaak 10 tot 15 meer per maand.
Een tweede optie die minder vaak gekozen werd was, een passend abonnement nemen en dan de restprijs van het toestel direct betalen. Hierdoor betaalde je vaak € 100,- tot € 200,- extra bij het afsluiten van het abonnement.
De laatste optie was het aanschaffen van een los toestel en het beste sim only abonnement afsluiten. Dit werd door een stuk minder consumenten gekozen. Bij deze laatste keuze betaalde je de smartphone volledig en koos je het beste sim only abonnement. Hierdoor kon je meer dan € 200,- besparen over twee jaar.

Smartphone met beste sim only abonnement

Het beste sim only abonnement verandert iedere maand. Dit komt doordat providers verschillende acties opzetten. Steeds meer consumenten kiezen voor een los sim only abonnement en schaffen een losse smartphone aan.
Het beste sim only abonnement op dit moment is van Simyo. Deze provider biedt de consument zelf de mogelijkheid het abonnement samen te stellen. Daarnaast biedt Simyo ook maandelijks opzegbare abonnementen aan. Hierdoor kan je altijd overstappen naar een ander sim only abonnement wanneer deze goedkoper is.