Er worden nog altijd dure mobiele abonnementen aangeboden in de markt, maar het is allang niet meer onmogelijk om hier onderuit te komen, want veel mobiele abonnementen kunnen namelijk worden geschaard in het goedkope segment. Het gaat hierbij dan natuurlijk puur en alleen om een goedkoop abonnement zelf en dan wordt een eventuele mobiele telefoon dus even daar gelaten. Vaak kan men online gebruik gaan maken van een tool die aan de hand van de instellingen die door de consument zelf ingevoerd kunnen worden een overzicht maken aan de hand van de kosten van het abonnement. Goedkope telefoon abonnementen zullen hierdoor veel makkelijker aan het licht kunnen komen en dat zal de zoektocht een heel stuk simpeler voor je maken.

 

Zeer lage kosten

De mobiele abonnementen met de meest lage kosten doen qua kwaliteit doorgaans zeker niet onder voor toch op het oog dezelfde lijken abonnementen van duurdere providers. De steeds weer terugkerende vraag is dan natuurlijk waarom de prijzen dan toch zo enorm uiteen kunnen lopen als dit verder eigenlijk niet op verschillen in kwaliteit is gebaseerd. Een zeer goede vraag om jezelf af te vragen, maar het antwoord is nog niet zo simpel te verklaren. Toch is het logisch dat de virtuele provider een goedkoper abonnement heeft omdat het simpelweg kosten bespaart. Van verschillen in kwaliteit is geen sprake, dus kies je voor de zeer lage kosten natuurlijk.

 

Dure mobiele telefoon

Een dure mobiele telefoon betekent nog altijd niet per definitie ook een duur abonnement en wanneer je kiest voor telefoon abonnementen vergelijken blijkt dit ook. Nee, want dit kun je namelijk zelf af laten hangen van wat je voor een telefoon neerleggen wilt aan geld. Een telefoon van 600 euro kun je bij een telefoon abonnement gratis krijgen, maar je kunt ook al direct het grootste deel hiervan betalen bij het begin van je abonnement. Dit zal uiteraard ook van invloed op het bedrag per maand zijn dat voor je abonnement moet betaald gaan worden. Een dure mobiele telefoon kán dus wel met een goedkoop abonnement worden gekocht.