[kkstarratings]Na het openbreken van de energiemarkt wil de NLE, de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland, ook de Alles-in-1 markt gaan betreden. Hiermee wil de Nederlandse Energie Maatschappij, dat 10 jaar terug de energiemarkt opschudde, ook de markt voor televisie, internet en telefonie gaan wakker schudden. Waarom? Volgens het Rotterdamse bedrijf is de markt voor Alles-in-1 pakketten ook ingedut. En daarom is het tijd voor een nieuwe speler die de markt weer op scherp zet! Momenteel in NLE Alles-in-1 al verkrijgbaar vanaf €29,95 per maand. Daarnaast ontvangen klanten die al energie afnemen bij de NLE ook nog eens €25,00 combikorting. Meer weten? Ga dan naar de website van NLE!

 

Klik hier om direct een review toe te voegen!

 

Inhoud NLE Alles-in-1 Review

In deze NLE Alles-in-1 Review zal ik diverse onderdelen van het alles in een pakket beoordelen. Hierbij kijk ik onder andere naar de voordelen, het tv aanbod, internet en bellen. Daarnaast bekijk ik hoe eenvoudig dit pakket af te sluiten is en wat ons eindoordeel is. Onderaan deze review kunt u tevens reviews van andere consumenten vinden. Bent u alleen geïnteresseerd in een specifiek onderdeel van deze review? Gebruik dan een van onderstaande links om direct door te klikken.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met GoedkopeEnergieenGas.nl

 

Hoe voordelig is NLE Alles-in-1 eigenlijk?

Wanneer u nu overstapt naar het NLE Alles-in-1 Pakket dan betaalt u €29,95 per maand. Hiermee komt u uit op een totale kostenpost van €359,40 in het eerste jaar. Hiermee is NLE momenteel een van de goedkoopste aanbieders binnen de Nederlandse markt. Momenteel biedt alleen Tele2 hun Alles-in-1 Pakket voordeliger aan. Hier betalen klanten het eerste jaar namelijk slechts €328,00. Dat de prijsverschillen flink kunnen oplopen blijkt wel uit onderstaande tabel. Zo betalen klanten van Telfort al €498,00 in het eerste jaar en klanten van KPN zelfs €550,00

ProviderDownload (Mbit/s)
Upload (Mbit/s)Kosten (1e jaar)
NLE20/50/100 Mbit/s2/5/10 Mbit/s€359,40
Tele2
202€328,00
Vodafone
202€402,00
Online.nl
303€429,00
Fiber10030€449,30
Ziggo
252€481,90
Telfort404€498,00
KPN202€550,00

Hierbij moet wel opgemerkt worden dat het aanbod van de NLE diverse voordelen kent ten opzichte van dat van Tele2. Zo liggen de internetsnelheden een stuk hoger. Daarnaast biedt NLE het tv aanbod van KPN. Wat een stuk uitgebreider is. Benieuwd naar alle voordelen van NLE Alles-in-1? Hieronder sommen wij de belangrijkste op!

 

Voordelen NLE Alles-in-1 Pakket

  • Ontvang extra combikorting (€25,00) wanneer u zowel energie als Alles-in-1 afneemt bij de NLE.
  • Profiteer van een gratis WiFi-versterker waardoor u beter bereik binnen uw woning realiseert.
  • Uw tv-ontvanger is direct geschikt voor het gebruik van streamingsdienst Netflix.
  • Televisie, bellen en internet tegen zeer scherpe tarieven.
  • Kies nu voor bijvoorbeeld FOX Sports voor slechts €7,50 extra per maand.
  • Internet supersnel met de hoge upload en downloadsnelheden van NLE.
  • Profiteer van het zenderaanbod van de KPN tegen lagere maandelijkse kosten.

 

NLE Alles-in-1 Review door SmartphonesVergelijker.nl

 

Hoe uitgebreid is het standaard TV aanbod van NLE Alles-in-1?

In veel gevallen blijk goedkoop duurkoop te zijn. Maar kijkend naar het zenderaanbod van de NLE dan blijkt dit prima in orde te zijn. Wanneer u nu overstapt naar Alles-in-1 van de NLE dan ontvangt u automatisch het TV-basis pakket. Met dit zenderpakket geniet u van het uitgebreide basispakket van KPN. Wat u hiermee kunt verwachten? Onder andere 117 van de beste tv-zenders in perfecte digitale kwaliteit. Naast deze zenders kunt u ook nog een gebruik maken van ruim 100 radiozenders. En of dat nog niet genoeg is, ontvangt u ook nog een 45 tv-zenders apart in HD-kwaliteit. Als u kiest voor NLE Alles-in-1 dan profiteert u naar onze mening dus van een zeer divers en uitgebreid tv-aanbod. En wanneer u dit nog niet voldoende vindt, dan kunt u het aanbod eenvoudig uitbreiden met extra pakketten.

 

Wat kan ik hiernaast nog kijken?

Kijkt u dagelijks veel naar TV? En bekijkt u graag altijd de beste programma’s, series en sportprogramma’s? Ook dan is het Alles-in-1 pakket geschikt voor uw wensen. Naast het standaardaanbod kijkt u bij NLE bijvoorbeeld ook eenvoudig programma’s terug door middel van Programma Gemist. Via Programma Gemist kijkt u een select aantal programma’s van vandaag en gister terug wanneer u het uitkomt. Hierbij gaat het om programma’s die uitgezonden worden op NPO 1,2 en 3.

Naast Programma Gemist kunt u bij de NLE ook kiezen voor het TV Plus zenderpakket. Met dit handige pakket van KPN kunt u programma’s tot wel 10 dagen later nog terugkijken. Daarnaast wordt u standaardaanbod ook nog eens uitgebreid met populaire 37 tv-zenders. En of dit nog niets genoeg is … Krijgt u ook nog toegang tot 20 extra films per maand en 400 uur aan tv-zenders. Probeer ook het TV Plus zenderpakket en ervaar alle voordelen! En blijkt het toch niets voor u te zijn? Dan kunt u dit pakket, net als alle andere, per maand annuleren. Een groot voordeel wat zorgt voor extra veel flexibiliteit.

 

Fox Sports Eredivisie

Bent u een echte sportliefhebber? Ook dan zit u prima bij de NLE! Zo kunt u via NLE eenvoudig toegang krijgen tot Fox Sports Eredivisie voor slechts €7,50 per maand. Met Fox Sports Eredivisie kijkt u live naar alle wedstrijden in de Eredivisie, Jupiler League, Tweede divisie en KNVB beker. Daarnaast kijkt u ook naar samenvattingen van de Duitse Bundesliga en de Europa League. En bent u niet thuis? Dan volgt u de wedstrijden gewoon via de Fox Sports Go App! Deze is geschikt voor laptop, tablet of smartphone. U hoeft dus geen Eredivisie wedstrijd meer te missen!

Fox Sports International

Kijkt u het liefst naar alle toppers van dit weekend? Kies dan voor Fox Sports International. Met dit pakket krijgt u toegang tot nog meer exclusieve topwedstrijden uit het buitenland. Momenteel kost Fox Sports International €12,50 per maand. Hiermee krijgt u tevens toegang tot Wimbledon, de ATP World Tour, Major League Baseball, ijshockey en nog veel meer!

Wilt u het totale aanbod uit binnen en buitenland? Voor €15,00 per maand ontvangt u alles via het Fox Sports zenderaanbod. Een redelijke meerprijs maar hiervoor ontvangt u wel de beste voetbalwedstrijden uit binnen- en buitenland.

Ziggo Sport Totaal

Naast het Fox Sports Eredivisie pakket biedt NLE overigens ook het Ziggo Sport Totaal pakket. Met die extra pakket kijkt u voor slechts €15,50 per maand naar de beste sportevenementen van dit moment! Zo ontvangt u onder andere de Spaanse en Engelse voetbalcompetitie live in uw eigen huiskamer. Daarnaast kijkt u ook naar Max Verstappen in de Formule 1, naar van Gerwen in de PDC darts competitie en naar tennis, golf en basketbal. Naast de live uitzendingen kunt u ook kijken naar interessante analyses van kenners en top sporters. Momenteel bestaat het Ziggo Totaal Pakket uit volgende sportzenders; Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Racing, Ziggo Sport Golf, Ziggo Sport Extra 1 en Ziggo Sport Extra 2. Ook het Ziggo Sport Pakket is maandelijks aan of uit te schakelen. U zit dus nergens aan vast. Een van de grote voordelen van NLE Alles-in-1.

Overige pakketten

Naast de sportpakketten zoals Fox Sports en Ziggo Sport biedt de NLE ook diverse andere uitbreidingspakketten. Momenteel kunt u onder andere kiezen voor het Erotiek pakket, het Kids pakket, HBO, Videoland en Film1. Daarnaast kunt u ook kiezen voor diverse buitenlandse zenders met het Duits pakket, Hindi pakket en Turks pakket. Meer weten over de mogelijkheden? Ga dan naar de website van de NLE!

 

Review NLE Internet

Naast TV maakt u met het NLE Alles-in-1 pakket natuurlijk ook veel gebruik van internet. NLE levert momenteel aan koper- en glasvezelaansluitingen. Of u van glasvezel gebruik kunt maken is afhankelijk van uw adres. Hier heeft u, of de NLE, helaas geen invloed op. Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn? Doe dan de postcodecheck op de website van de NLE!

 

Soorten netwerken

Hebt u een koperaansluiting in uw woning? Dan ontvangt u internet via het traditionele telefoonnetwerk. Is uw woning aangesloten aan het glasvezelnetwerk? Dan ontvangt u internet via flinterdunne vezels die gemaakt zijn van een soort glas. Met zowel de koper als de glasvezel aansluiting ontvangt u bij de NLE supersnel internet. Via het kopernetwerk heeft u wel last van snelheidsverlies, en daarom zal u nooit de maximale snelheid behalen. Via het glasvezelnetwerk heeft u geen last van snelheidsverlies. Wanneer u dan bijvoorbeeld 100 Mb/s internet afneemt, dan ontvangt u ook daadwerkelijk 100 Mb/s!

Snelheden NLE Internet

Wanneer u nu kiest voor NLE Alles-in-1 dan ontvangt u standaard 50 Mb/s downloadsnelheid en 5 Mb/s uploadsnelheid. Daarnaast kunt u ook kiezen voor 20/2 Mb/s en 100/10 Mb/s voor dezelfde prijs (€29,95 per maand). Wanneer u dit bijvoorbeeld bij Ziggo zou afsluiten dan betaalt u €49,95 per maand. Een groot verschil dus! Bent u dagelijks veel op het internet te vinden? Naast het standaardaanbod kunt u bij NLE ook kiezen voor het glasvezelaanbod met hogere snelheden. Bekijk in onderstaande tabel wat de mogelijkheden zijn.

PakketKosten per maand
20/1 Mb/s DSL €29,95
50/5 Mb/s DSL €29,95
100/10 Mb/s DSL €29,95
50/50 Mb/s Glasvezel €43,50
100/100 Mb/s Glasvezel €51,00
500/500 Mb/s Glasvezel €67,50

 

Sterke verbinding door een V10-modem

Een sterke en snelle WiFi-verbinding door het hele huis. Wie wil dat nou niet? Wanneer u kiest voor Alles-in-1 van de NLE dan ontvangt u standaard een V10-modem. Dit modem zet het inkomende signaal om naar een internetsignaal. En aangezien dit V10-modem supersnel is, hebt u extra goed bereik. Nog een van de vele voordelen van NLE!

Gratis Wi-Fi versterker

En of dat nog niet genoeg was, ontvangt u bij de NLE ook nog eens een gratis Wi-Fi versterker! Deze versterker zorgt er voor dat het bereik van uw modem nog verder reikt. Hierdoor bent u altijd en overal online. Zelfs op uw zolder of in de tuin!

Naast de gratis Wi-Fi versterker kunt u bij NLE ook kiezen voor een Ubiquiti. Door dit hulpmiddel is uw internetsignaal overal even sterk. Erg handig bij woningen met bijvoorbeeld een groot oppervlakte of voor huizen met dikke muren. De Ubiquiti kost €135,00 en wordt gratis voor u geïnstalleerd.

 

NLE Belaanbod Review

Ja, diverse mensen doen het nog! Bellen! Als klant van NLE belt u normaal voor €0,10 per minuut. Dit is een redelijk normaal tarief binnen de telecommarkt. Maar wanneer u een liefhebber bent kan het slim zijn om voor een extra belpakket te kiezen. Zeker wanneer u bijvoorbeeld familie of vrienden in het buitenland heeft. Momenteel kunt u bij de NLE kiezen voor de extra modules Bellen Onbeperkt Vast, Bellen Onbeperkt Mobiel en Bellen Onbeperkt Buitenland. Wat dit u oplevert en kost? Dat leggen wij hieronder uit!

 

Bellen Onbeperkt Vast

Belt u ook naar vaste nummers? Dan is dit pakket al snel voordelig voor uw belgedrag. Voor slechts €5,00 per maand belt u onbeperkt naar alle vaste nummers in Nederland. Zo hoeft u zich niet meer druk te maken hoe lang u al aan het bellen bent.

 

Bellen Onbeperkt Mobiel

Belt u juist vaak naar mobiele nummers? Kies dan voor Bellen Onbeperkt Mobiel! Met deze extra module belt u onbeperkt naar alle mobiele nummers in Nederland. Hier betaalt u slechts €5,00 per maand extra voor. Wel zo voordelig!

 

Bellen Onbeperkt Buitenland

Belt u vaak met vrienden of familie in het buitenland? Kies dan voor Bellen Onbeperkt Buitenland! Met dit pakket belt u onbeperkt naar vaste nummers in meer dan 40 landen. Hiervoor betaalt u slechts €5,00 per maand.

Wat echt handig is aan bovenstaande modules? U kunt ze maandelijks aan of uitzetten! Dus gaat uw kind bijvoorbeeld enkele maanden naar het buitenland? Kies die maanden dan voor Bellen Onbeperkt Buitenland! Is uw kind weer terug in Nederland? Dan zet u de module gewoon weer uit! Dit vinden wij een van de grote voordelen van dit aanbod van NLE!

 

NLE Alles-in-1 Pakket afsluiten

Bent u ook overtuigt van alle voordelen van NLE Alles-in-1? Stap dan ook over en profiteer van dit uitgebreide pakket voor tv, internet en bellen. Overstappen is heel eenvoudig, het meeste wordt namelijk voor u geregeld. Ga nu naar de website van NLE en meldt u binnen enkele minuten aan. Na uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging en een contract via email. Na uw 14 dagen bedenktijd ontvangt u automatisch bericht over uw eerste betalingen en de NLE zal uw installatie plannen. Dit kunt u zelf doen, of laten doen door een monteur. De benodigde spullen worden vanzelf verzonden naar uw huisadres, en zijn eenvoudig te volgen via Track&Trace. Wanneer alles gereed en geïnstalleerd is ontvangt u bericht met de start- en einddatum van uw contract. Eigenlijk wijst alles zichzelf. Direct afsluiten? Of meer informatie ontvangen? Ga dan naar de website van NLE!

 

Review Internet, Bellen & TV van de Nederlandse Energie Maatschappij

 

Ons oordeel over het NLE Alles-in-1 Pakket

Tijdens deze NLE Alles-in-1 Review hebben wij onder ander gekeken naar het zenderaanbod, de prijzen, de internetsnelheden en de belmogelijkheden. Alles bij elkaar lijkt het erop dat de NLE de markt echt weer op scherp zet. Enkele voordelen? Het TV aanbod is groot, de internetsnelheden liggen behoorlijk hoog en de prijzen zijn erg scherp. Daarnaast is het standaard aanbod eenvoudig uit te breiden met extra modules. Deze modules zijn ook nog een maandelijks aan- en uit te schakelen. Wat het aanbod nog flexibeler maakt. Of wij nog nadelen vonden aan dit aanbod? Het enige wat wij onduidelijk en nadelig vinden is dat de prijzen voor jaar 2 nog niet bekend zijn. Het kan dus zijn dat de prijzen volgend jaar flink stijgen en dat u weer geforceerd moet overstappen. Heeft u zelf een ervaring met NLE Alles-in-1? Laat hem dan hieronder achter!

 

Reviews NLE Alles-in-1

Bent u overgestapt naar NLE Alles-in-1? Laat ons dan weten wat u van de overstap, het aanbod en de prijs/kwaliteit verhouding vindt. Zou u dit Alles-in-1 Pakket aanraden aan andere consumenten? Of zou u het juist afraden? Wij horen het graag van u!