Vanaf vandaag is het mogelijk om de nieuwe Samsung Galaxy S8 en S8+ te pre-orderen via de website van Samsung. En wie dat nu doet, ontvangt de S8 8 dagen eerder! Waarom u deze nieuwe smartphone zou moeten pre-orderen? Hij zit weer bomvol innovatieve functionaliteiten. Binnen dit artikel schenken wij aandacht aan het nieuwe vlaggenschip van Samsung.

 

Ultragroot scherm

De Samsung Galaxy S8 heeft een ultragroot beeldscherm. Dit komt omdat het scherm afloopt, de smartphone afgeronde zijkanten heeft en de homebutton slim geïntegreerd is. Hierdoor hebt u nog meer plezier van films en games. Hoewel de S8 nu uitgerust is met een 5,8 inch beeldscherm, is hij alsnog even groot als zijn voorganger, de Galaxy S7. En hebt u liever een maatje groter? Bestel dan zijn grote broer, de Samsung Galaxy S8+. Deze is namelijk uitgerust met een prachtig 6.2 inch beeldscherm.

 

Dual Pixel-camera

Met de Samsung Galaxy S8 schiet u moeiteloos de mooiste foto’s. Dit komt door de geavanceerde Dual Pixel-camera met snelle autofocus. Hierdoor legt u elk moment eenvoudig en snel vast met uw smartphone. Film ruige actiemomenten, of schiet een prachtige foto van de natuur. Het kan allemaal met de nieuwe Galaxy S8!

Pre-order dit toestel vandaag nog via de website van Samsung.

Samsung Galaxy S8 (S8+) met Dual Pixel Sensor
Samsung Galaxy S8 (S8+) met Dual Pixel Sensor

 

Filmen in 4K

De S8 heeft standaard een 8MP camera aan de voorzijde. En aan de achterzijde heeft het toestel zelfs een 12 MP camera. Beide camera’s hebben een lichtsterke F:1,7 lens met grote 1,4 µm pixels waardoor opnames in het donker prima uitkomen. Met de camera aan de achterzijde kunt u overigens ook filmen in 4K. Waardoor u uw dierbaarste herinneringen kristalhelder kunt bewaren.

 

Slimme innovaties

Naast de Dual Pixel-camera is de S8 standaard uitgerust met nog meer slimme innovaties. Zo kan de smartphone makkelijk en snel draadloos opgeladen worden. Daarnaast bevat de smartphone ook een ingebouwde irisscanner, waardoor alleen jij nog toegang krijgt tot persoonlijke gegevens. Naast deze innovaties is de S8 ook nog eens stof- en spatwaterdicht. Het toestel kan maar liefst een half uur onder water blijven, tot 1,5 meter diep!

 

Prachtig design

De Galaxy S8 is niet alleen op innovatief gebied indrukwekkend. Het design is namelijk ook prachtig. Het nieuwe Infinity display ziet er geweldig uit en loopt over de randen van het toestel heen. Het scherm loopt zeer gestroomlijnd en ononderbroken over de hoeken en randen. Verder is de smartphone gemaakt van een zeer sterk soort aluminium. Waardoor deze stevige telefoon een zeer mooi en symmetrisch object wordt.

 

Prachtig design van de Samsung Galaxy S8

 

Prestaties Galaxy S8 (Plus)

Beide toestellen uit de Galaxy S8 serie worden geleverd met een 10 nm processor. Deze zijn ruwweg 20% krachtig dan zijn voorganger. Hierdoor is de smartphone krachtig, erg snel en ook nog eens energiezuinig. Apps downloaden, opladen en switchen tussen apps is met dit toestel geen enkel probleem. Met de Galaxy S8 starten apps sneller, en profiteert u van een langere batterijduur. De smartphone heeft namelijk een 20% lager energieverbruik. Naast deze specificaties komt de Galaxy S8 nog met diverse functies voor de echte kenners. Zo is het toestel klaar voor gigabit-LTE en gigabit-WiFi. De opslagcapaciteit is uit te breiden (tot 256GB) en het toestel voldoet van IP68. Nog meer weten over de specs van de S8? Check dan de website van Samsung!

 

Gaming en Audio

Aangezien de S8 een prachtig scherm heeft is het toestel prima  geschikt voor gaming. Speel ook jouw favoriete games op het prachtig randloze scherm van de Galaxy S8 en S8+. En aangezien de S8 gebruik maakt van Vulkan is het mogelijk om uren achter elkaar jouw favoriete games te beleven.

De S8 is overigens ook erg sterk op het gebied van audio. Beide toestellen ondersteunen namelijk hoogwaardige 32-bits PCM- en DSD64/128-weergave. Hierdoor geniet u altijd van een goed een helder geluid. Daarnaast wordt de S8 standaard geleverd met comfortabel AKG headphones.

 

Draadloos opladen

Aangezien de processor in de nieuwe S8 efficiënter is kunt u langer met uw batterij doen. Daarnaast is de S8 weer super snel opgeladen door middel van Fast Charging. Hierdoor kunt u uw smartphone binnen no time weer meenemen. En opladen? Dat doet u natuurlijk draadloos! Wel zo eenvoudig! En wilt u eens met een snoertje opladen? Ook dat gaat heel eenvoudig! De USB type-C poort heeft namelijk een boven- en onderkant die precies hetzelfde is. Hierdoor loopt u nooit te prutsen met het inpluggen van uw kabel!

 

Samsung Galaxy S8 & S8+ bestellen

Momenteel zijn beide toestellen te pre-orderen via de website van Samsung. De Galaxy S8 is verkrijgbaar in 3 kleuren in kost momenteel €799,00. De Galaxy S8+ is ook in 3 kleuren verkrijgbaar en kost €899,00. Beide toestellen worden gratis geleverd op 19 april 2017. Kies nu voor Midnight Black, Orchid Gray of Arctic Silver!

 

Pre-order de Samsung Galaxy S8 en ontvang hem als eerste!

[kkstarratings]Bent u ook overtuigt van deze geweldige nieuwe smartphone? Pre-order hem dan vandaag nog via de website van Samsung. Wanneer u hem voor 19 april pre-ordert dan ontvangt u hem 8 dagen voor de normale verkoop start. Op deze manier weet u zeker dat u een van de eerste bent die dit toestel in handen heeft.

Pre-order dit toestel vandaag nog via de website van Samsung.

Pre-order de Samsung Galaxy S8 en ontvang hem 8 dagen eerder
Pre-order de Samsung Galaxy S8 en ontvang hem 8 dagen eerder