Webblog droid-life.com heeft de prijzen en foto’s van de binnenkort verwachten Google Pixel 2 en Pixel 2 XL smartphones online gezet. De toestellen die waarschijnlijk op 4 oktober door LG onthult zullen worden gaan respectievelijk $649 of $849 kosten. Beide prijzen zijn voor de standaard variant met 64GB opslagcapaciteit. De Google Pixel 2 XL met 128GB opslagcapaciteit zal waarschijnlijk in de verkoop gaan voor een prijs van $949.

 

Nieuwe afbeeldingen

Hoe droid-life.com aan de nieuwe afbeeldingen komt is niet duidelijk maar de toestellen komen wel overeen met de eerder uitgelekte afbeeldingen. Om deze reden is het dan ook wel aannemelijk dat het inderdaad om de nieuwe toestellen gaat. Uit andere gelekte informatie lijkt het er op dat de afbeeldingen en prijzen vanuit een Amerikaanse provider zijn gelekt.

 

Kleuren en Prijzen Google Pixel 2 XL

Volgens de website zal de Pixel 2 XL leverbaar worden in twee verschillende kleuren; namelijk Black & White. De gekozen kleur zal enkel aan de onderkant van het toestel hebben, de top van het toestel is namelijk standaard zwart. Daarnaast zal er ook een Just-Black variant beschikbaar komen die hele zwart van kleur is.

 

Kleuren en Prijzen Google Pixel 2

De reguliere Google Pixel 2 zal beschikbaar komen in de kleuren blauw, zwart en wit. Het instapmodel met 64GB opslagcapaciteit zal $649 gaan kosten. Voor de variant met 128GB opslagcapaciteit zullen consumenten rond de $749 moeten gaan betalen. Wat de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL in Europa zullen gaan kosten is nog niet duidelijk. De kans is echter groot dat de prijzen hier iets hoger zullen liggen.

 

Aankondiging 4 oktober

Uit een webpagina die Google eerder online zetten blijkt dat de Google Pixel 2 en Google Pixel 2 XL waarschijnlijk op 4 oktober 2017 aangekondigd zullen worden. Dit is precies dezelfde datum als dat Google de vorige lijn in 2016 aankondigde.