Stel je eens voor, je hebt net een gloednieuwe telefoon gekocht. Een iPhone 6. Echt een prachtig toestel en je bent er heel erg blij mee. In de winkel heb je de keuze gekregen om er een hoesje bij te kopen, dit heb je niet gedaan omdat tegenwoordig de telefoons extreem dun zijn. Dan doe je er toch geen hoesje omheen?! Je stapt de auto uit, je raad het al, je gloednieuwe toestel glijd uit je hand. Beeldscherm gebarsten en krassen erop, erg fijn. Had je toch maar een hoesje gekocht, dan was je telefoon nu nog heel geweest.

 

Hoesjes

Wanneer je in een wat grotere stad loop heb je om de zoveel meter weer een winkeltje die telefoonhoesjes en accessoires verkoopt. Toch zijn er veel mensen die deze benodigdheden voor de mobiele telefoon online opzoeken en bestellen. Ook online zijn er plenty webshops deze artikelen verkopen. Neem bijvoorbeeld de welbekende webshop van het blauwe mannetje: Bol.com. Het assortiment is hier echt enorm. Of je nu een Samsung hebt of dat je een echte iPhone liefhebber bent je vind het hier allemaal. Hoesjes met leuke prints, lederen, flipcovers en hoesje met magneten waardoor je in 1 handeling je telefoon kunt los klikken. Ook voor accessoires kan je hier natuurlijk terecht, ze hebben hier echt bijna alle denkbare accessoires in het assortiment.

 

Korting

Omdat er zoveel aanbieders van telefoonhoesjes zijn, moeten ze zich onderscheiden. Hoe doen ze dat? Met een kortingscode. Er zijn websites die kortingscodes verzamelen waar jij gratis gebruik van kunt maken. Een van die websites is Kortingscodes.com. Het werkt heel eenvoudig. Je zoekt op de webwinkel waar je een leuk hoesje of accessoire hebt gezien, in een mum van tijd krijg je een overzicht van alle kortingscodes die er beschikbaar zijn. Deze kopieer je en plak je in de daarvoor bestemde ruimte op de webshop. Vaak aan het einde van het bestelproces. Je korting wordt automatisch verrekend. Gemakkelijk toch? Naast kortingscodes voor telefoonhoesjes vind je ook acties, aanbiedingen en kortingscodes van honderden andere webshops. Ben je benieuwd of jij online geld kunt besparen met kortingscodes? Bezoek dan snel deze webshop.