De Samsung Galaxy S8 is het nieuwe vlaggenschip van de Zuid Koreaanse elektronicaproducten. En niet zonder reden! De opvolger van de S7 en S7 Edge zit namelijk bomvol nieuwe innovatieve functionaliteiten. Zo heeft de Galaxy S8 een ultragroot scherm, een slimme Dual Pixel-camera en een prachtig design. En dat is nog lang niet alles.

Tip: Bestel nu de Galaxy S8 of S8+ en ontvang €100,- extra inruilwaarde! Bekijk hier de website van Samsung!

Prachtig Infinity display

De Samsung Galaxy S8 heeft een prachtig en erg slim design. Mede door dit revolutionaire design is het zelf mogelijk geweest om de begrenzingen van het smartphone-scherm te herschrijven. Zo heeft het scherm van de S8 geen rand meer, en ziet u enkel nog content. Dit is het nieuwe Infinity scherm van de Galaxy S8. Geniet ook van een optimaal formaat scherm zonder dat uw toestel onhandig groot wordt. Met het 5,8 inch beeldscherm van de S8 geniet u altijd van uw games, foto’s en video’s met het beste beeld mogelijk!

 

Prachtig Infinity display van de Samsung Galaxy S8
Prachtig Infinity display van de Samsung Galaxy S8

 

Baanbrekende camera

De Samsung Galaxy S8 is standaard uitgerust met een baanbrekende camera. Met deze camera is het mogelijk om dag en nacht, in elke omstandigheid, goeie foto’s en video’s te schieten. Kies ook voor de S8 en kies voor heldere foto’s, zelf bij weinig licht! Met de 8MP camera aan de voorkant kunt u overigens de beste selfies maken. Zeker aangezien de camera automatisch gezichten volgt door de Smart Auto Focus functie. Hierdoor staat u altijd scherp op de foto, ook bij het gebruik van een selfiestick of een uitgestrekt arm.

Naast de camera aan de voorkant is de Samsung Galaxy S8 ook uitgerust met een 12 MP camera aan de achterkant. Deze camera heeft een lichtsterke F:1,7 lens met grote 1,4 µm pixels waardoor er zelf in het donker goede foto’s gemaakt kunnen worden.  Daarnaast is het met deze superscherpe camera ook mogelijk om te filmen in 4K. Kies ook voor kristalheldere herinneringen en start de actie met uw Galaxy S8.

 

Samsung Galaxy S8 (S8+) met Dual Pixel Sensor
Samsung Galaxy S8 (S8+) met Dual Pixel Sensor

 

Draadloos opladen met de Samsung Galaxy S8

Naast het prachtige display en de baanbrekende camera geniet u met de Galaxy S8 van nog diverse andere slimme innovaties. Hieronder valt ook het draadloos opladen. Door slimme technologie gaat de batterij van uw S8 nog langer mee. En als deze eens leeg is laadt u hem supersnel op door middel van Fast Charging. Hierdoor kunt u uw smartphone binnen no time weer meenemen.

Daarnaast heeft de smartphone ook standaard een ingebouwde irisscanner. Waardoor uw toestel altijd goed beveiligd is. En uw toestel kan tevens tegen een stootje, de S8 is namelijk stof- en spatwaterdicht. Het toestel kan maar liefst een half uur onder water blijven, tot 1,5 meter diep!

 

Prestaties Galaxy S8 (Plus)

Beide toestellen uit de Galaxy S8 serie worden geleverd met een 10 nm processor. Deze zijn ruwweg 20% krachtig dan zijn voorganger. Hierdoor is de smartphone krachtig, erg snel en ook nog eens energiezuinig. Apps downloaden, opladen en switchen tussen apps is met dit toestel geen enkel probleem. Met de Galaxy S8 starten apps sneller, en profiteert u van een langere batterijduur. De smartphone heeft namelijk een 20% lager energieverbruik. Naast deze specificaties komt de Galaxy S8 nog met diverse functies voor de echte kenners. Zo is het toestel klaar voor gigabit-LTE en gigabit-WiFi. De opslagcapaciteit is uit te breiden (tot 256GB) en het toestel voldoet van IP68.

 

Gaming en Audio

Aangezien de S8 een prachtig scherm heeft is het toestel prima  geschikt voor gaming. Speel ook jouw favoriete games op het prachtig randloze scherm van de Galaxy S8 en S8+. En aangezien de S8 gebruik maakt van Vulkan is het mogelijk om uren achter elkaar jouw favoriete games te beleven.

De S8 is overigens ook erg sterk op het gebied van audio. Beide toestellen ondersteunen namelijk hoogwaardige 32-bits PCM- en DSD64/128-weergave. Hierdoor geniet u altijd van een goed een helder geluid. Daarnaast wordt de S8 standaard geleverd met comfortabel AKG headphones.

 

Voordelen Samsung Galaxy S8

  • Prachtig 5,8 inch Infinity scherm met Super-Amoled-technologie.
  • Altijd scherpe foto’s met de verbeterde Dual Pixel-camera.
  • Sterke Exynos 8895-chip door nog betere prestaties.
  • Standaard met 64 GB opslagcapaciteit.
  • De Samsung Galaxy S8 is water- en stofdicht.
  • Mooi design en een strakke en stevige behuizing.

 

Nadelen Samsung Galaxy S8

  • Relatief hoge aanschafprijs.
  • Behuizing is erg gevoelig voor vet en vingervegen.
  • Prestatie op het gebied van filmen vallen tegen.

 

De Samsung Galaxy S8 + Abonnement

Op zoek naar een voordelig abonnement inclusief een Samsung Galaxy S8? Vergelijk hieronder eenvoudig abonnementen met een S8 op basis van prijs, MB’s en belminuten.